Θετικό το ντεμπούτο Ζαμπάζη

Μεταξύ των -πολλών- αλλαγών στις οποίες προχώρησε ο Νίκος Παπαδόπουλος για τον αγώνα με τον ΠΑΣ ήταν και η χρησιμοποίηση του Μανώλη Ζαμπάζη στη μεσαία γραμμή των κυανόλευκων.

Ο τεχνικός του Ηρακλή έχει τονίσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις Τύπου ότι σκοπεύει στη διάρκεια της σεζόν να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τα άσχημα αποτελέσματα στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν του επέτρεψαν να δώσει όσες ευκαιρίες θα ήθελε, ωστόσο ο αγώνας του κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα του πρόσφερε τη δυνατότητα να προχωρήσει σε δοκιμές.

Ο 18χρονος Μανώλης Ζαμπάζης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ηρακλή, παίρνοντας θέση βασικού στο κέντρο, δίπλα στον Ιντζόγλου. Αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έδειξε καλά στοιχεία. Δεν φάνηκε αγχωμένος, δεν έδειξε να κουράζεται στα 90′ που αγωνίστηκε, ενώ όσον αφορά το τακτικό κομμάτι, κάλυπτε σωστά τους χώρους που έπρεπε, έμπαινε δυνατά στις μονομαχίες και δεν έκανε εύκολα λάθη. Συνολικά, πραγματοποίησε ένα πολύ θετικό ντεμπούτο, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.