Έλληνες πρωταθλητές παρελαύνουν στα Street Relays

Ο Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών έκανε αισθητή την παρουσία του στα Street Relays του Πειραιά και ετοιμάζεται για τον Βόλο και πάλι με πολυπληθή παρουσία! Αθλητές που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό με διακρίσεις σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα πάρουν σκυτάλη και θα στηρίξουν τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα των Σκυταλοδρομιών Δρόμου στον Βόλο.

Είναι πολύ σημαντικό και για τον ίδιο τον αγώνα, αλλά και για τους Βολιώτες που θα βρεθούν το πρωί της Κυριακής στην παραλία της πόλης, να τρέξουν δίπλα σε αθλητές που έχουν προσφέρει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά στα Βίκος Street Relays του Βόλου θα συμμετάσχουν:

– Η Γενική Γραμματέας του ΣΕΕΔΑ Ραμπέα Ιατρίδου, δύο φορές 3η Παγκόσμια και 2η Πρωταθλήτρια Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης

– Το μέλος του ΔΣ του ΣΕΕΔΑ Στέλιος Δημότσιος Πρωταθλητής του Στίβου στα 400μ. 6ος Παγκοσμιονίκης, 1ος Μεσογειονίκης, με συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες (2000, 2004, 2008)

– Το μέλος μας Βασίλης Κολλάρος πολυπρωταθλητής της Ελληνορωμαϊκής Πάλης από το 1999 ως σήμερα, 5η θέση στην Ολυμπιάδα Νεότητας το 2001.

– Ο φίλος του ΣΕΕΔΑ και αθλητής του Στίβου Βαγγέλης Σταματίου.

Επίσης, θα παραστούν και θα συμμετέχουν στα 100μ. με τα μέλη του Συλλόγου “Ιππόκαμπος” τα παρακάτω μέλη του ΣΕΕΔΑ:

– Η Γωγώ Κοκλώνη πρωταθλήτρια του στίβου, 1η πρωταθλήτρια Ευρώπης Νέων, δύο φορές 2η Πρωταθλήτρια Ευρώπης κλειστού στίβου, συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας 2004 με την ομάδα 4Χ100

– Η Ντίνα Μισιρλή, από το 1991 έως και το 2003 μέλος της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών και επί πέντε φορές ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης γυναικών, 1η Μεσογειονίκης.

– Η Μαρία Παναγιωτίδου, εν ενεργεία πρωταθλήτρια της Άρσης Βαρών, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο ζετέ στα 63 κιλά, 6η Πρωταθλήτρια Ευρώπης και 3η χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης

– Η Γεωργία Ιντζέ, μέλος της πρώτης ομάδας Ensemble στην Ελλάδα (με τη θρυλικη “καραγκούνα” στο Πανευρωπαικο νεανιδων στην Αθηνα το 1987)