Σκληρή επίθεση κατά Ολυμπιακού!

Νέες αιχμές κατά του Ολυμπιακού με αφορμή τη συμμετοχή του Άλαν Πουλίδο στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου των «ερυθρολεύκων» με αντίπαλο τον Πλατανιά άφησε ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες.

Οι Μεξικανοί διατηρούν ενστάσεις σχετικά με τη νομιμότητα της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, αρχικά στον Λεβαδειακό και εν συνεχεία στον Ολυμπιακό, και έχουν ήδη προσφύγει νομικά στη FIFA.

Η συμμετοχή του Πουλίδο, πάντως, άνοιξε ένα νέο κρίκο στην αλυσίδα της διαμάχης με τους «ερυθρολεύκους».

«Εάν αγωνίστηκε 15 λεπτά σε ματς Κυπέλλου, αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός τον έχει δηλώσει και τώρα που τον χρησιμοποίησε ανέβηκε όλος στο ρινγκ. Νομίζω ότι στη FIFA, παρόλο που τώρα είναι απασχολημένοι με θέματα πιο σημαντικά γι’ αυτούς, θα αποφασίσουν την ποινή που πρέπει να επιβληθεί και η κατάσταση θα εξομαλυνθεί. Στην Τίγκρες είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει, κυρίως για την στάση που κράτησε. Του έχουμε ανοίξει τόσες φορές την πόρτα και εάν τώρα φθάσει σε αυτή την πόρτα θα μιλήσουμε με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι θα το ενέκριναν, αλλά δεν θέλει ο ίδιος», ανέφερε ο πρόεδρος της Τίγκρες.