“Για όλα φταίω εγώ”

Την ευθύνη της ήττας ανέλαβε πλήρως ο Σούλης Παπαδόπουλος, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου. Στην αρχή των δηλώσεων τόνισε: «Υπεύθυνος είναι πάντα ο προπονητής. Αναλαμβάνω της ήττας. Ετσι πρέπει να συμβαίνει όταν χάνει η ομάδα».

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του ανέφερε:
«Είπαμε στο ημίχρονο ότι θα πρέπει να βάλουμε και δεύτερο γκολ γιατί ο αντίπαλος θα ρισκάρει γιατί παίζει απελευθερωμένα και δεν έχει άγχος. Από το 60-75’ δεχθήκαμε πίεση και μας ισοφάρισαν. Μετά ρισκάραμε εμείς, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε με τον Μανιά και τον Κουσίδη και στις καθυστερήσεις χάσαμε το παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει επόμενη ημέρα είπε: «Θα υπάρχει επόμενη και μεθεπόμενη μέρα. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα» και πρόσθεσε: «Όταν παίζεις με ομάδες καλές, που είναι ψηλά στην βαθμολογία και βγάζεις τόσες τελικές κάτι λέει. Δεχθήκαμε ένα γκολ από την αλλαγή του αντίπαλου προπονητή. Ο παίκτης στέλνει την μπάλα στο παράθυρο. Δεν νομίζω ότι ήταν καλύτερος ο Πανθρακικός. Νομίζω ότι μετά την ισοφάριση θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει».
Για το πώς διαχειρίστηκε το παιχνίδι ανέφερε: «Τα παιχνίδια τα χτυπάμε. Καμία ομάδα δεν μας προκάλεσε ασφυξία. Αλλά κι εμείς έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί. Και στο φάουλ που κερδίζει ο αντίπαλος. Το κρατάς το 0-1. Πρέπει να το κρατήσεις. Βάλαμε και τον Ηρακλή τρίτο χαφ μέσα για να κλείσουμε χώρους. Είναι 0-1 ο αντίπαλος δεν καίγεται γιατί δεν το κρατάς; Αν έπαιζα για τον Σούλη, δεν θα έχανα. Θα έληγε 1-1».

Για το τι κρατά από την θητεία του στον Άρη επεσήμανε: «Το μόνο που κρατώ είναι ότι είμαι εδώ. Γιατί πιστεύω ότι κάποιος άλλος θα είχε φύγει. Θα μπορούσα να έχω πηδήξει από ο καράβι. Εγώ καθόμουν και προσπαθούσα όσο υπήρχαν μαθηματικές ελπίδες».

Για τις εις βάρος του Άρη ανατροπές είπε λακωνικά: «Είμαι εγώ αδύναμος να διαχειριστώ την κατάσταση».

Για την θέση που χρησιμοποίησε τον Καμινιώτη (δεξί χαφ) τόνισε: «Του Καμινιώτη η θέση του είναι εκεί. Μην κοιτάτε που τον χρησιμοποιούσα στα χαφ. Η ομάδα ήταν καλή είχε τελικές προσπάθειες μέχρι το 70’».