Ο Ολυμπιακός, η Βέροια και ο Γιαννιώτας

Με την ευκαιρία της παρουσίας του Ολυμπιακού στη Βέροια, ο Γιάννης Γιαννιώτας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της σχολής του Ολυμπιακού που βρίσκεται στην πόλη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων» έγινε αντικείμενο… λατρείας από τους μικρούς ποδοσφαιριστές, στους οποίους μίλησε και μοίρασε αυτόγραφα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Τις εγκαταστάσεις της Σχολής του Ολυμπιακού στη Βέροια επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία στο περιθώριο του αγώνα της Super League με την Βέροια να μεταβεί στη Σχολή όπου μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου περισσότερα από 150 παιδιά και να τους μιλήσει για το άθλημα που αγαπούν!

Τα παιδιά ζήτησαν από τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας να υπογράψει αυτόγραφα ενώ τον ρωτούσαν τι πρέπει να κάνουν και αυτά για να παίξουν μια ημέρα στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός άσος τους τόνιζε πως πρέπει να ακούν τους προπονητές τους και να δουλεύουν στις προπονήσεις ενώ είδε πολλά από τα παιδιά ν” αγωνίζονται και τα χειροκρότησε.

Στη Σχολή βρέθηκε και ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος ο οποίος είδε προπονήσεις των τμημάτων 2003-04, 2005-06, 2007-08, 2009-10 και ευχήθηκε καλή σεζόν στα παιδιά τα οποία την Παρασκευή είχαν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στα ινδάλματα τους αφού επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Ολυμπιακός και πήραν αυτόγραφα!»