“Θέλουμε καλούς φιλάθλους”

Για όσα συνέβησαν στο επεισοδιακό ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη , μίλησε σήμερα ο Σούλης Μαρκόπουλος στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη για την κοπή της πίτας της ΕΚΑΣΘ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στο θέμα της διακοπής του χθεσινού αγώνα και πώς το αντιμετώπισε είπε :

“Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις γενικά απρόοπτα γεγονότα. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό απλά παρακαλάς οι παίκτες σου να είναι έτοιμοι και να μην επηρεαστούν από μια διακοπή. Οι ανώμαλες καταστάσεις γενικώς μπορούν να επηρεάσουν τους παίκτες άλλοτε θετικά κι άλλοτε αρνητικά”.

Για την ρίψη της κροτίδας δήλωσε : “Αυτός που κρατάει στα χέρια του μια κροτίδα πρέπει πρώτα από όλα να σκεφτεί πώς μπορεί να αυτοτραυματιστεί ο ίδιος αν σκάσει στα χέρια του. Πρέπει να σκεφτεί πώς εκτός από τον εαυτό του μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον διπλανό του. Εμείς θέλουμε γεμάτο γήπεδο με καλούς φιλάθλους. Ξέρουμε καλά πώς το γήπεδο δεν είναι ούτε εκκλησία ούτε κατηχητικό όμως δεν μπορεί να είναι ούτε αρένα πολέμου…”.

Για το αν η νίκη επί του Άρη ήταν εντός προγράμματος τόνισε:”Δεν υπάρχει νίκη στο πρόγραμμα έτσι όπως είναι τα ρόστερ των ομάδων. Το πρωτάθλημα κρίνεται στα πλέι οφ κι εκεί πρέπει να φροντίσεις να έχεις την ομάδα σου έτοιμη”.

Για το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να παίξει κεκλεισμένων θυρών τα επόμενα παιχνίδια : “Ας μην προδικάσουμε την απόφαση που θα βγει για την τιμωρία μας. Το βέβαιο είναι πώς οι αγώνες σε άδειο γήπεδο είναι μια άσχημη εικόνα ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί”.

Τέλος ο Μαρκόπουλος είπε για την ομάδα του : “Πρέπει να δουλέψουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Σε σύγκριση με το παιχνίδι μας στην Ρόδο προσαρμοστήκαμε καλύτερα στις ανάγκες του παιχνιδιού , πέρασε περισσότερο και πιο γρήγορα η μπάλα στην ρακέτα κι αυτό μας βοήθησε”.