Οπαδοί παραλίγο να κάψουν ζωντανούς Κροάτες μέσα σε ταξί στην Ερμού! (vid)

Ήταν αργά τη νύχτα της Δευτέρας, όταν επί της διασταύρωσης Ερμού και Αθηνάς, 4 άτομα επιβιβάστηκαν σε ένα ταξί ζητώντας του στα αγγλικά στον οδηγό ταξί να τους μεταφέρει στον Πειραιά.

inner

Σύμφωνα με δηλώσεις του οδηγού ταξί στο Newsit, τα 4 άτομα ήταν πιθανότατα Κροάτες που δεν μιλούσαν ελληνικά και έλεγαν συνέχεια τη λέξη Ολυμπιακός.

Μόλις ξεκίνησε το ταξί με προορισμό τον Πειραιά, μία ομάδα πάνω από 30 άτομα, οπαδοί του Ολυμπιακού σύμφωνα με μαρτυρίες, με μηχανάκια και ρόπαλα επιτέθηκαν στο ταξί, σπάζοντας τα τζάμια του αυτοκινήτου.

inner

Μάλιστα, ένας από τους δράστες πέταξε ένα κράνος στο πίσω τζάμι αποτέλεσμα να σπάσει και να πέφτουν τα κομμάτια πάνω στους Κροάτες που είχαν πανικοβληθεί. Όταν έσπασε το τζάμι, οι άγνωστοι πέταξαν ένα καπνογόνο στα πίσω καθίσματα και λίγο έλειψε να καούν ζωντανοί οι 4 άντρες.

inner

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες όταν το καπνογόνο εκσφενδονίστηκε μέσα στο ταξί,οι 4 Κροάτες άνοιξαν τις πόρτες και εγκατέλειψαν τρέχοντας το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα αυτή των ταραξιών ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού μιας και η ομάδα τους την Τετάρτη θα αναμετρηθεί με την κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Πηγή: Newsit.gr