«Σπουδαίος ο Άρης, ηφαίστειο ο κόσμος του»

Ύμνησαν τον Άρη οι προσεχείς αντίπαλοί του στο Eurocup. Ο προπονητής της Στεάουα, Χρίστου Σαπέρα, αλλά και ο Λεβέντε Σιγιάρτο από πλευράς παικτών, εγκωμίασαν τους «κίτρινους» και την ατμόσφαιρα στο Nick Galis Hall.

«Ο Άρης είναι εντυπωσιακός στα πρώτα του παιχνίδια με πολύ καλή χημεία και ενέργεια στο παρκέ. Θα πρέπει να κάνουμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι για να νικήσουμε. Ο κόσμος τους παίζει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία τους και γι’ αυτό θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Στόχος μας είναι να ελέγξουμε το ρυθμό και να παίξουμε ομαδικά και στις δύο πλευρές του παρκέ», δήλωσε ο προπονητής της ρουμανικής ομάδας.

«Ο Άρης είναι σπουδαία ομάδα, μέσα κι έξω από το γήπεδο, έχουν αποδείξει πως είναι μια υπολογίσιμη δύναμη και το κοινό τους είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Εμείς είμαστε μια ομάδα διψασμένη για επιτυχίες και θέλουμε να δείξουμε τη δύναμη του ομαδικού παιχνιδιού, που είναι και το πλεονέκτημά μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και ανυπομονούμε να τον αντιμετωπίσουμε μπροστά στους φανατικούς φιλάθλους του σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα», ανέφερε ο παίκτης της Στεάουα.