Ζήτησε εισιτήρια ο Ηρακλής, δίνει ο Ολυμπιακός!

Σήμερα στο Καραϊσκάκη έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα Ολυμπιακός-Ηρακλής. Η κυανόλευκη ΠΑΕ ζήτησε 1.500 εισιτήρια, οι Πειραιώτες είναι θετικοί, αρκεί να γίνει το ίδιο και στο ματς του δευτέρου γύρου και πλέον ο λόγος στον Υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ηρακλής:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Το “παρών” έδωσαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Superleague, της Δ.Ε.Α.Β, του γηπεδούχου Ολυμπιακού, ενώ την ομάδα μας εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Μάκης Σαρλής.

Η ΠΑΕ Ηρακλής αιτήθηκε να της χορηγηθούν 1500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων και οπαδών που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπήρξε θετική στάση για να δοθεί ο συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων, με την προϋπόθεση να υπάρξει ανταποδοτικότητα στον αγώνα του δευτέρου γύρου στη Θεσσαλονίκη.

Η Αστυνομία δεν εξέφρασε αντιρρήσεις στο αίτημα της ομάδας μας, οπότε όλα θα ξεκαθαρίσουν από την απόφαση του Υπουργείου και του κυρίου Σταύρου Κοντονή, για το αν τελικά οι οπαδοί του Ηρακλή θα παρευρεθούν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” το μεσημέρι της Κυριακής.