Ουρές και ταλαιπωρία λόγω …ΑΜΚΑ

Μεγάλα προβλήματα παρατηρήθηκαν στη διάθεση των εισιτηρίων (και) στη χθεσινή αναμέτρηση του Ηρακλή απέναντι στον Ατρόμητο.

Δύσκολη αποδεικνύεται η προσαρμογή στη νέα τάξη πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία απαιτεί από τους φιλάθλους να δηλώνουν τα στοιχεία τους, τον ΑΔΤ καθώς επίσης και τον …ΑΜΚΑ τους ώστε να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για το γήπεδο. Η απόφαση αυτή, της κυβέρνησης και του υφυπουργού Σταύρου Κοντονή, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους ποδοσφαιρόφιλους.

Έντονες διαμαρτυρίες προκάλεσε η τεράστια καθυστέρηση στη διάθεση των εισιτηρίων στο Καυτανζόγλειο εξαιτίας του νέου μέτρου. Μεγάλες ουρές, φίλαθλοι κάθε ηλικίας οι οποίοι αναζητούσαν μέσω τηλεφώνου τον αριθμό του ΑΜΚΑ τους, ψηφία που έλειπαν και διάχυτος εκνευρισμός περιγράφουν το σκηνικό που επικρατούσε στα εκδοτήρια εισιτηρίων πριν από τον αγώνα του Ηρακλή με στον Ατρόμητο. Όσοι είχαν πάει από νωρίς και …διαβασμένοι εξυπηρετήθηκαν ταχύτερα, ωστόσο καθώς πλησίαζε η ώρα έναρξης του αγώνα η κατάσταση γινόταν ολοένα και δυσκολότερη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις, ενώ αρκετοί ήταν και οι φίλαθλοι που αποχώρησαν εκνευρισμένοι.