“Κρίμα για τον Άρη”

Ο Άκης Μάντζιος πέρασε κάποια από τα ποδοσφαιρικά του χρόνια στο Χαριλάου και σήμερα ήταν η ομάδα του αυτή, που ουσιαστικά έφερε τον Άρη ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό. Ο προπονητής του Πανθρακικού, χαρακτήρισε “κρίμα” για τους κίτρινους, αυτά που βιώνουν.

Αναλυτικά, τα όσα είπε :

Για το παιχνίδι : «Όπως είχα προβλέψει, ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο, ίσως το δυσκολότερο που έχουμε δώσει εντός έδρας, καθώς απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που προσπαθεί να επιβιώσει. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ αγχωμένοι. Θέλαμε αλλά δε μας έβγαινε τίποτα, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο… μιλήσαμε με τα παιδιά, αλλάξαμε κάποια πράγματα, δείξαμε ότι θέλαμε το ματς, κάναμε φάσεις, είχαμε δοκάρι, βάλαμε τα γκολ. Είναι μια σημαντική νίκη που κλειδώνει την παραμονή. Πλέον, θα κοιτάξουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Πίστευα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και δικαιώθηκα. Θέλαμε τους βαθμούς της νίκης, για να τελειώνουμε νωρίτερα με τον στόχο που θέσαμε. Κάναμε εύκολα λάθη και μας επηρέασαν οι πολλές διακοπές. Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε, ηρεμήσαμε και βγάλαμε το καλό πρόσωπο που παρουσιάζουμε συνήθως. Κάναμε σημαντική νίκη, συγχαρητήρια στους παίχτες μας. Πάμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Βρισκόμενοι στην έκτη θέση, θεωρώ ότι μπορούμε να την κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Το τι θα καταφέρουμε και αν μπορέσουμε να μείνουμε μέχρι τέλους εκεί θα φανεί πλέον στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια».

Για την κατάσταση στον Αρη: «Συσσωρευτήκαν τα προβλήματα δύο ετών. Είναι κρίμα για την ιστορία αυτού του συλλόγου. Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, αλλά μέχρι εκεί».

Για τα τέρματα που σημείωσαν οι Ιγκόρ, Μολίνα: «Ο Ιγκόρ το έψαχνε το γκολ, το ήθελε και ένιωθε πίεση. Ο Μολίνα σημείωσε ένα σημαντικό τέρμα, το οποίο συνηθίζει να κάνει και του αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και σε όλα τα παιδιά».

Για την στήριξη του κόσμου: «Η ομάδα έχει κάνει υπέρβαση. Έχει δεχθεί την αναγνώριση από όλους. Τα παιδιά δεν είναι ούτε κομπιούτερ, ούτε ρομπότ. Η εμφάνιση ήταν κακή στο πρώτο μέρος λόγω του άγχους που υπήρχε».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα: «Ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Για το αν θα δώσει ευκαιρίες σε άλλα νέα παιδιά: «Όπως ο Μολίνα βοήθησε πολύ σήμερα, έτσι είναι καλό να δώσουμε ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο: «Κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές, δώσαμε επιθετική βαρύτητα στους παίχτες μας αλλά κυρίως ηρεμήσαμε, γιατί στο πρώτο μέρος ήμασταν νευρικοί και κάναμε αβίαστα λάθη».