Στο Δημοτικό με Άρη

Μπορεί για την FC Serres να υπάρχει ο αγώνας με τον Έβρο Σουφλίου την Τετάρτη 4/11, ωστόσο με δεδομένο το ρεπό του Σαββατοκύριακου, ήδη στο πίσω μέρος του μυαλού όλων είναι και ο αγώνας με τον Άρη που θα διεξαχθεί για την 10η αγωνιστική στις 15 Νοεμβρίου. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του “SSN” ήδη οι άνθρωποι της ομάδας ζήτησαν το Δημοτικό γήπεδο.

Συγκεκριμένα επειδή το γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ε.Π.Σ.Σερρών είναι μικρό για να χωρέσει τους φιλάθλους του Άρη και επειδή πάντα τα παιχνίδια με ομάδες τέτοιου μεγέθους είναι υψηλής επικινδυνότητας, αν αναλογιστεί κανεί όσα έγιναν και στην Χρυσούπολη και η Αστυνομία επιθυμεί να αλλάξει η έδρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Επίσημη απάντηση από τον Δήμο δεν υπάρχει ακόμη, καθώς περιμένει και την σχετική εισήγηση της Αστυνομίας, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα αρνηθεί. Έτσι και αλλιώς και στους όρους μίσθωσης του γηπέδου από τον Πανσερραϊκό προβλέπεται να μπορεί να παραχωρηθεί το γήπεδο σε ειδικές περιπτώσεις όπως αυτή.

Το θετικό είναι ότι εκείνο το Σαββατοκύριακο δεν αγωνίζεται εντός έδρας ο Πανσερραϊκός(παίζει στα Τρίκαλα), ενώ ανάλογο αίτημα από την FC Serres μπορεί να υπάρξει και για τον αμέσως επόμενο αγώνα στις 22/11 και πάλι εντός έδρας κόντρα στην Καβάλα, ωστόσο για αρχή οι συζητήσεις αφορούν το ματς με τον Άρη.

Πηγή : Serressport