Ποδόσφαιρο για… γέλια

Είναι πραγματικά πολύ αστείο αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πολλές απορίες προκαλεί η ανυπαρξία ελέγχου των υπερκείμενων αρχών, φορέων και φυσικά της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού.

Είναι γνωστό ότι η Παναχαϊκή είχε προβλήματα στην εξασφάλιση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, γιατί η ΕΕΑ δεν ενέκρινε την μεταβίβαση των μετοχών από τον Αλέξη Κούγια στους νέους ιδιοκτήτες, που είναι ένα ανδρόγυνο.

Κι αυτό γιατί τα εισοδήματα, που έχει το ανδρόγυνο δεν δικαιολογούν την κατοχή ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ξαφνικά, ποιος ξέρει τι μεσολάβησε και η ΕΕΑ έκρινε ότι τελικά δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και έδωσε την έγκριση να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών και στη συνέχεια πιστοποιητικό στην Παναχαϊκή.

Πριν περάσει ενάμιση μήνας, οι παίκτες της Παναχαϊκής έβγαλαν ανακοίνωση εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι είναι… 4 μήνες απλήρωτοι, ζουν με δανεικό και σε κάποιους εξ αυτών, τους έχουν κάνει έξωση από τα σπίτια που έμεναν!!!!

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή, γνωρίζοντας την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος το καλοκαίρι και κατανοώντας τα όποια προβλήματα δημιουργούνταν στην ομάδα από την αλλαγή, τόσο σε οργανωτικό όσο και σε οικονομικό σκέλος, βάλαμε το συμφέρον της ομάδας πάνω από όλα και κάναμε υπομονή.

Μετά από 4 μήνες προσπάθειας, συνεχίζει να υπάρχει η ίδια κατάσταση, με αποτέλεσμα να γίνονται εξώσεις σε ποδοσφαιριστές από τα σπίτια τους και να ζούμε με δανεικά για να μπορούμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις της ομάδας και να επιβιώνουμε.

Με την παρούσα ανακοίνωση, θέλουμε να γνωρίζουν την αγανάκτησή μας ο φίλαθλος κόσμος της Παναχαϊκής και της πόλης.

Ποια είναι η πραγματική αλήθεια: Σεβόμενοι την ομάδα και την ιστορία της, αλλά και τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα, οι ποδοσφαιριστές ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ότι θα βρισκόμαστε κανονικά στο γήπεδο, όπου είναι η πραγματική θέση μας, ώστε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ»!