Συνελήφθη (και) ο Μπενζεμά

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Γαλλίας, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης συνελήφθη πριν από μερικές ώρες από την αστυνομία των Βερσαλλιών και κρατείται ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση εκβιασμού του ποδοσφαιριστή της Λυών!

Τα ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «BFM TV» και του ραδιοφωνικού σταθμού «Europe 1» μεταδίδουν, προς το παρόν, συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με όσα συνέβησαν νωρίτερα.

Η είδηση κάνει ήδη το γύρο του κόσμου, κάποια ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Μπενζεμά είχε λάβει κλήτευση για να καταθέσει, πήγε στο αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενος από το δικηγόρο του και ακολούθησε η σύλληψη, ενώ άλλα ρεπορτάζ τονίζουν ότι δεν ήταν προγραμματισμένη η κατάθεση και πως η σύλληψη έγινε νωρίτερα σήμερα.

Ο δικηγόρος του Γάλλου ποδοσφαιριστή δήλωσε ότι ο πελάτης του συνεργάζεται με τις αρχές. Από την αστυνομία δεν υπάρχει, προς το παρόν, επίσημη ανακοίνωση, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η εμπλοκή του Μπενζεμά. Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, το όνομά του ακούγεται στο ερωτικό βίντεο του παίκτη της Λυών.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί πριν από μερικές εβδομάδες ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος αφέθηκε τελικά ελεύθερος καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του.