Καταγγέλει διαιτησία και Σκέντζο

Με τον διαιτητή Μπλούνα τα έβαλε ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Απόστολος Πάππας, ο οποίος διαμαρτύρεται για τα δύο από τα τρία γκολ του Άρη.

Για το 1-0, όπου οι κοκκινόμαυροι φωνάζουν για επιθετικό φάουλ και για το 2-0, για το οποίο διαμαρτύρονται για οφ σάιτ του σκόρερ,

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάππα:

Για το παιχνίδι: «Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι που το μελετήσαμε πολύ καλά. Δουλέψαμε πολύ στην προπόνηση, για να αντιμετωπίσουμε τον Άρη. Είμαι αναγκασμένος όμως να πω κάτι που με θίγει προσωπικά. Είναι άδικο να γκρινιάζει αυτή η πόλη για την διαιτησία και να δίνει δώρα η διαιτησία σε αυτόν τον Άρη. Θα ήταν πιο τίμιο να γίνει αγωνιστικά. Οταν η ομάδα κάνει μία κλασσική ευκαιρία μετά το 1-0 και αφού έρχεται το γκολ, δίνει δύο τέρματα στον Άρη, είναι άδικο. Θέλω να είμαι καθαρός και τίμιος. Το 3-1 δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα της ομάδας μου στο γήπεδο».

Ο Πάππας αναφέρθηκε και στο επεισόδιο που είχε με τον Σκέντζο: «Ο κύριος αυτός, δεν ξέρω την ιδιότητα του, με απώθησε με βίαιο τρόπο. Μιλούσα σε ήρεμο τόνο με τον κ. Αναστόπουλο και με απώθησε. Στη συνέχεια, κάποιος από την ασφάλεια του Άρη με χτύπησε στο αυτί. Είμαι οικογενειάρχης, έχω τρία παιδιία και είναι άδικο κάποιοι που βαφτίζονται προπονητές, να δημιουργούν εντάσεις».