Τι σχεδιάζει ο Ιγκόρ Τούντορ

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – Στις 10 το βράδυ θα γνωρίζουμε αν ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να ελπίζει για την πρόκρισή του στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ κι αν αυτές οι ελπίδες θα έχουν αυξηθεί! Ο Δικέφαλος πρέπει να μην χάσει σήμερα στο Κράσνονταρ για να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης, ενώ σε περίπτωση νίκης, την αγκαλιάζει!

Ο Ιγκόρ Τούντορ ξέρει ότι σήμερα κρίνεται στόχος, αποφάσισε να αλλάξει και σύστημα, αφήνοντας το 3-5-2 στην άκρη και θα παρατάξει μια ομάδα με βασικό στόχο να μην χάσει κι αν μπορεσει να πετύχει κάποιο γκολ στην κόντρα, ακόμα καλύτερα.

Ο Κροάτης θα παίξει 4-4-2, κι όπως ο ίδιος είπε χθες, μόνο μ΄ αυτόν τον τρόπο μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα σήμερα, με δεδομένες και τις απουσίες.

Το σίγουρο είναι πως με δεδομένη και την αδυναμία του Βίτορ να παίξει, θα ξεκινήσει στην άμυνα, εκτός του Γλύκου, η τετράδα Σκόνδρας – Κόστα – Μαλεζάς – Τζαβέλλας.

Στο κέντρο θα παίξουν τέσσερις. Τζιόλης, Χαρισής, Γκολάσα και Σάμπο. Θα παίξουν στην ευθεία, με Γκολάσα και Σάμπο στα άκρα, ή μήπως σε ρόμβο, με τον Τζιόλη στη βάση, τον Γκολάσα στη κορυφή, και τους Σάμπο και Χαρίση μέσα δεξιά και μέσα αριστερά;

Στην επίθεση θα παίξουν Μακ και Ροντρίγκεζ, καθώς ο Τούντορ θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά τους στον χώρο και να απειλήσει με αντεπιθέσεις…