«Όλα πήγαν καλά»

Ο Χρήστος Ιντζίδης μίλησε, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, σχολιάζοντας τόσο τη δική του εμφάνιση, όσο και της ομάδας γενικότερα.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε:

«Είμαι στην ομάδα λίγο καιρό και ο κόουτς αποφάσισε να με χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πήραμε τη νίκη και δόξα τω Θεώ ξεκίνησα κι εγώ καλά», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, για να συνεχίσει απαντώντας σε ερώτηση για την εικόνα του Αρη.

«Χάσαμε τέσσερις-πέντε κλασσικές ευκαιρίες. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, εάν είμασταν πιο προσεχτικοί στην τελική προσπάθεια. Το αποτέλεσμα, νομίζω, είναι δίκαιο».

Στη συνέχεια, ο Ιντζίδης, αναφέρθηκε στο κατά πόσο χρειάζεται χρόνο με τον εκάστοτε παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, ο οποίος, χθες, ήταν ο Πασχάλης Μελισσάς.

«Εννοείται ότι όταν παίζεις πρώτη φορά, δίπλα σε κάποιον, θέλει χρόνο, για να δεθείς. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα δέσει όλη η αμυντική γραμμή».

«Σήμερα (σ.σ.: χθες) πήραμε καλό αποτέλεσμα, πραγματοποίησα θετικό ντεμπούτο και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά από εδώ και στο εξής».