«Υπομονή, δουλειά και τύχη…»

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Στέλιος Μαλεζάς, ζήτησε από όλους υπομονή, διότι… “κάτι καλό χτίζεται” όπως είπε.

Αρχικά ο Μαλεζάς ανέφερε: «Αντιμετωπίσαμε μία ποιοτική ομάδα σε όλες τις γραμμές. Από μία άτυχη στιγμή το πρώτο γκολ και άλλαξε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμαστε πικραμένοι γιατί θέλαμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι. Εχουμε λίγες πιθανότητες τις οποίες θα πρέπει να τις εξαντλήσουμε. Πρώτα είναι το παιχνίδι με την Γκαμπάλα και μετά βλέπουμε».

Για το παιχνίδι γενικά είπε: «Μπορεί να μην γίναμε επικίνδυνοι αλλά βγάλαμε φάσεις. Μην ξεχνάμε ότι έπαιζε και ο αντίπαλος».

Για το τι θα γίνει από δω και πέρα: «Επειδή ξέρω καλά τον ΠΑΟΚ αυτό που πρέπει να έχουμε είναι υποπονή. Θα γυρίσω παλιά στην εποχή Σάντος. Την πρώτη χρονιά υπήρχε γκρίνια, αλλά τα επόμενα δύο χρόνια, βλέπετε, ότι ακόμη μιλάμε για εκείνη την ομάδα. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται υπομονή, πολύ δουλειά και λίγο τύχη.

Τόσα χρόνια δεν έχουμε κερδίσει κάτι, παρά μόνος στεκόμαστε σε κάποιες νίκες. Ας κάνουμε υπομονή γιατί πρέπει να χτιστεί κάτι για να πάρουμε τίτλους στο μέλλον. Αυτό που βλέπω από τη στιγμή που ήρθα είναι ότι γίνεται καλή δουλειά. Ας στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια γιατί νομίζω ότι αξίζει».