Πικραμένος ο Χαρίσης

“Δεν είναι ευχάριστο το γεγονός πως το σημερινό παιχνίδι δεν συνοδεύτηκε με νίκη ή έστω ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσωπικά θα προτιμούσα να μην πήγαινα καλά -όπως μου λέτε- και να έπαιρνε αποτέλεσμα η ομάδα”. Ανέφερε αρχικά ο εμφανώς πικραμένος Χάρης Χρίσης, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ με 2-1 από την Κράσνονταρ.

Για το τι δεν λειτούργησε σήμερα στον ΠΑΟΚ: “Θεωρώ ότι ήρθαμε εδώ να παίξουμε αμυντικά και σε κάποια αντεπίθεση να πετύχουμε κάποιο τέρμα, το καταφέραμε αρκετά καλά  αλλά φάγαμε ένα γκολ σε μια φάση ποιότητας του αντιπάλου. Καταφέραμε και με την σειρά μας να πετύχουμε ένα γκολ αλλά ήταν αργά.”

Για το αν η Κράσνονταρ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ:”Δεν είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, είναι ισάξιες ομάδες. Ήμασταν και λίγο άτυχοι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο”.

Για την δήλωση του Μαλεζά περί υπομονής: “Δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, σίγουρα τώρα ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερο επίπεδο”

Για την αλλαγή στο σύστημα: “Ναι, θεωρώ πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να το κάνει, δεν βγήκαν όλα σήμερα, αλλά υπήρχαν διαστήματα που ήμασταν καλoί.