Καμπάνες στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ

Σε ποινές φυλάκισης 3 έως και 5 μηνών με 3ετή αναστολή καταδικάστηκαν οι έξι Κύπριοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, που συνελήφθησαν πριν από τον αγώνα της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης φέροντες βεγγαλικά και ναρκωτικά.

Μετά την παραπομπή των συλληφθέντων στον αρμόδιο εισαγγελέα, αυτός έκρινε ότι πρέπει να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία, κρίθηκαν όλοι ένοχοι των κατηγοριών, και οι ποινές κατανέμονται ως εξής:

Για τους 6 Κύπριους οπαδούς, οι 2 που βρέθηκαν να έχουν μαζί τους ναρκωτικά κατά τον έλεγχο της Αστυνομίας μπαίνοντας στο γήπεδο, καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών με 3ετή αναστολή, και οι άλλοι 4 που μετέφεραν μαζί τους βεγγαλικά καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 5 μηνών με 3ετή επίσης αναστολή.

Αυτό σημαίνει ότι αφήνονται ελεύθεροι άμεσα, αλλά εάν υποπέσουν σε άλλο ποινικό αδίκημα στο συγκεκριμένο διάστημα, αυτό θα συνυπολογιστεί επιβαρυντικά σε ενδεχόμενη νέα ποινή τους.

Η ίδια ποινή για τους 4 Κυπρίους που είχαν στη κατοχή τους φωτοβολίδες, ισχύει και για 2 Έλληνες, οι οποίοι πήγαν να υποστηρίξουν τον ΑΠΟΕΛ μαζί με Κύπριους φίλους τους.