Επιστροφή στα… παλιά για Τούντορ

O Τούντορ χρησιμοποιεί κάποια εναλλακτικά σενάρια σε παιχνίδια, που για κάποιο λόγο νιώθει ότι πρέπει να αλλάξει αγωνιστικό στυλ και να παίξει για το αποτέλεσμα, αλλά μετά επιστρέφει στα… γνωστά.

Στη Ρωσία χθες το βράδυ έπαιξε 4-4-2 ελπίζοντας πως θα πάρει την ισοπαλία, είναι ένα σύστημα που προφανώς δεν του αρέσει και τώρα επιστρέφει στο αγαπημένο του με τους τρεις στην άμυνα.

Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, θα παίξει με Κόστα, Μαλεζά και Τζαβέλλα στην  άμυνα, καθώς ο Βίτορ έχει ενοχλήσεις κι ο Τούντορ δεν θέλει να το ρισκάρει.

Λόγω της… κατάστασης και με δεδομένο το ότι ακολουθεί διακοπή ο Κροάτης θα παίξει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα την Κυριακή κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας.

Ο Τζιόλης διατηρεί τη θέση του,. πιθανότατα με παρτενέρ τον Χαρίση, που τα πήγε πολύ καλά στη Ρωσία, ενώ στα άκρα θα παίξουν ο Ροντρίγκεζ με τον Κίτσιου, που πλέον είναι καλά και έπαιξε και λίγα λεπτά στη Ρωσία.

Ο Αθανασιάδης θα ξεκινήσει σίγουρα μπροστά καθώς κι αυτός ήταν κεφάτος και κινητικός στο διάστημα που έπαιξε στο Κρασνονταρ, ο άλλος της επίθεσης θα είναι ο Μακ και η τελευταία θέση παίζεται μεταξύ Ζαίρο και Πέλκα, με επικρατέστερο τον Βραζιλιάνο.