Τούντορ:«Να παίξουμε ρεαλιστικό ποδόσφαιρο»

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε στην κάμερα της Nova, για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό αλλά και για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ από δω και πέρα με σκοπό να κάνει σερί νικών, στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Για την συνέχεια του Δικεφάλου είπε:«Έχω πάντα θετική σκέψη για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας. Το αποτέλεσμα είναι πάντα η προτεραιότητα μας, αλλά πολλές φορές δεν είναι συνάρτηση και των εμφανίσεων της ομάδας».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ για να πάρει αποτελέσματα αυτή την περίοδο: «Αυτή η χρονική συγκυρία είναι ιδιαίτερη για εμάς, και ίσως θα πρέπει να παίξουμε ένα πιο ρεαλιστικό ποδόσφαιρο, να είμαστε πιο συμπαγής σαν ομάδα, έτσι ώστε να πάρουμε τα ζητούμενα αποτελέσματα».

Τι έλειψε από τον ΠΑΟΚ για να πάρει την νίκη στο Κράσνονταρ: «Στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ είδα καλά πράγματα από τους παίκτες μου, αναλογιζόμενος και της ποιότητας των αντιπάλων μας. Αυτό που μας έλειψε ήταν η τελική πάσα για να φθάσουμε στο γκολ».

Τέλος για το τι περιμένει στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό: «Για το ματς με τον Πανθρακικό, περιμένω μια εικόνα ανάλογη με αυτήν στον αντίστοιχο αγώνα κυπέλλου, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται μαζικά. Εμείς πρέπει να έχουμε την μέγιστη συγκέντρωση στο παιχνίδι για να πάρουμε την νίκη».