Τετ-α-τετ με Κλάους

Κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Στέφανο Αθανασιάδη είχε ο Ιγκόρ Τούντορ στο Κράσνονταρ…

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης, που έγινε στο γήπεδο του Κράσνονταρ, οι δυο τους τα είπαν για αρκετά λεπτά έξω από τα αποδυτήρια, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για το ξενοδοχείο της.

Οι δυο τους ψάχνουν έναν κώδικα επικοινωνίας για να γίνει καλύτερη η συνεργασία τους και κυρίως, να αρχίσει να ανεβαίνει ο Κλάους, που μέχρι τώρα κάνει μια κακή σεζόν, καθώς δεν κατάφερε να επανέλθει 100% και να κερδίσει τη θέση και το ρόλο του στην 11άδα, μετά τον τραυματισμό του στην προετοιμασία.

Ο Τούντορ δεν ήταν ως τώρα ευχαριστημένος από τον Κλάους, και δεν ήταν ευχαριστημένος ούτε από την παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο στην Τρίπολη, γνωρίζει ωστόσο ότι ο Αθανασιάδης είναι ένας σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ και τα τελευταία 2-3 χρόνια είχε σημαντική προσφορά.

Το βράδυ της Πέμπτης στο παιχνίδι, ο Κλάους μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε πολύ μεγάλη διάθεση στο διάστημα, που έπαιξε, ενώ την Κυριακή θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα με τον Πανθρακικό…

Απομένει να φανεί αν μετά κι απ΄ αυτή τη χαλαρή συζήτηση, ο Κλάους θα ανέβει περισσότερο, θα βρει τον ρόλο του, και σιγά σιγά θα ξαναγίνει αυτός που ήταν μέχρι πέρσι…