Το νέο μήνυμα για την άδεια Θύρα 4

Στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ενημέρωσαν ότι θα απέχουν από τη Θύρα 4 και θα μείνουν έξω από το γήπεδο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την περίφημη κάρτα φιλάθλου, που απαιτεί ο νόμος Κοντονή για την αγορά εισιτηρίων.

Οι σύνδεσμοι με διευκρινιστική τους τοποθέτηση έκαναν γνωστό ότι σε συνεργασία με την ΠΑΕ, όσοι έχουν εισιτηρια στη Θύρα 4, μπορούν να δουν το παιχνίδι από τη Θύρα 8, αλλά όποιος θέλει να μπει στην Θύρα 4, δεν πρόκειται να παρεμποδιστεί.

Το ζητούμενο για τους οπαδούς είναι να είναι άδεια η Θύρα 4 για να στείλουν το μήνυμα που θέλουν την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού.

Η τοποθέτηση των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής :

«Προς ενημέρωση του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ. οργανωμένου και μη προχωράμε σε μια σειρά διευκρινήσεων σχετικά με την απόφαση μας να διαμαρτυρηθούμε στον αγώνα της Κυριακής παραμένοντας έξω από την ΘΥΡΑ 4.

1. Καλούμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. και όχι μόνο οργανωμένο να μας βοηθήσει στην στάση διαμαρτυρίας την Κυριακή.Τους καλούμε να μείνουν έξω μαζί μας να βροντοφωνάξουμε κατά της κάρτας φιλάθλου και ενάντια στον διαπλεκόμενο υφυπουργό αθλητισμού.

2. Μετά από συνεννόηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι φίλαθλοι που θέλουν να στηρίξουν τον αγώνα μας εναντίον της κάρτας φιλάθλου αλλά θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι εναντίον του Πανθρακικού μπορούν να εισέλθουν με το εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο αγώνα της ΘΥΡΑΣ 4 κανονικά απο την ΘΥΡΑ 8.

3. Όσοι δεν επιθυμούν να στηρίξουν τον αγώνα μας και την στάση διαμαρτυρίας μπορούν να εισέλθουν κανονικά στην ΘΥΡΑ 4 με τα εισιτήρια τους.

4. Έξω από το πέταλο της ΘΥΡΑΣ 4 θα πραγματοποιηθεί κανονικά κερκίδα ενισχύοντας την αγαπημένη μας ομάδα. Σαν Σύνδεσμοι δεν είναι μέσα στις προθέσεις μας να επιβληθούμε για να δικαιωθούμε.Σκοπός μας είναι η ενημέρωση του κόσμου ενάντια στον αντισυνταγματικό νόμο Κοντονή και την ταφόπλακα κάρτα οπαδού-ποδοσφαίρου.
Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.»