Δεν τον θέλουν, δεν φεύγει

Την ίδια ώρα που η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης στον αγωνιστικό χώρο, στο διοικητικό επίπεδο η κατάσταση παραμένει «θολή», με τον Γιώργο Ιωακειμίδη, τον νυν έφορο του Απόλλωνα να δηλώνει ότι αν δεν πάρει τα χρήματα που έχει βάλει από την αρχή της σεζόν δεν αποχωρεί.

Από την άλλη, η διοίκηση του ερασιτέχνη να δείχνει πως επιθυμεί την αποπομπή του και μάλιστα την Τρίτη πριν από το παιχνίδι με τον Άρη ανέλαβε την πρωτοβουλία και πλήρωσε τους ποδοσφαιριστές, ερήμην του Ιωακειμίδη. Θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές «αδειάζοντας» με τον τρόπο αυτόν τον έφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παράλληλα, στην επιφάνεια βγήκε και ότι τα χρήματα της αποστολής για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου επίσης πλήρωσε ο ερασιτέχνης, ενώ από τη διοίκηση επίσης «πατούν« ότι σε πολλές από τις υποχρεώσεις του ο Γιώργος Ιωακειμίδης δεν είναι συνεπής (ήρθε και εξώδικο από ξενοδοχείο για οφειλή). Ο έφορος απαντά ότι όλα αυτά έγιναν χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος τίποτα, ενώ επαναλαμβάνει ότι είναι σε θέση να καλύψει το φετινό μπάτζετ.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν την κρίσιμη γενική συνέλευση της Δευτέρας, στην οποία θα κατατεθεί επίσημα η πρόταση Περσίδη για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πρόταση που όπως φαίνεται έχει έρεισμα μέσα στη διοίκηση του ερασιτέχνη, αλλά και σε αρκετά μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Πηγή : Μέτροσπορ