Χάλασε μεταγραφή του Ηρακλή ο …Δέλλας

Η αλλαγή προπονητή στον Ατρόμητο, μετά την ήττα των Περιστεριωτών από τον Ηρακλή, φαίνεται ότι θα επηρεάσει και τα μεταγραφικά των κυανόλευκων!

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, Μαρσελίνιο, ξεκίνησε τη χρονιά με εξαιρετικές εμφανίσεις και βρέθηκε κοντά σε πρόωρη ανανέωση συμβολαίου με τον Ατρόμητο. Στη συνέχεια όμως υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα και μπήκε στον …πάγο από τον Γρηγορίου. Η αποχώρηση του τελευταίου από τον πάγκο του Ατρομήτου δεν φαινόταν να επηρεάζει την υπόθεση του Μαρσελίνιο, ο οποίος παρέμενε στην πόρτα της εξόδου από το Περιστέρι.

Η επιλογή όμως του Σπανού να αναθέσει στον Τραϊανό Δέλλα την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έφερε νέα ανατροπή. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ έθεσε ως όρο στις διαπραγματεύσεις με τον Ατρόμητο, να έχει ο ίδιος την ευθύνη σχετικά με τον Μαρσελίνιο, να τον εντάξει ξανά στην ομάδα και να αποφασίσει εκείνος για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Ως αποτέλεσμα, ο Μαρσελίνιο επέστρεψε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, και μάλιστα ενδέχεται να ξεκινήσει βασικός!

Μετά από τις παραπάνω εξελίξεις όλα δείχνουν ότι ο Μαρσελίνιο, ο οποίος αρέσει στον Ηρακλή και ήταν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του ενόψει Ιανουαρίου, θα παραμείνει στον Ατρόμητο.