Ντέρμπι απ’ τα παλιά στη Μίκρα

To πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα δίνει σήμερα στις 18:00, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο Ηρακλής.

Η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή επέστρεψε εκεί όπου ανήκει και στις 18:00 θα δώσει το πρώτο της φετινό εντός έδρας παιχνίδι σε ένα γήπεδο το οποίο έχει συνδυαστεί με θριάμβους και κατακτήσεις τίτλων.

Αντίπαλος των «κυανόλευκων» θα είναι ο Ολυμπιακός, με τον τεχνικό του Ηρακλή, Χρήστο Πάτρα, να αναφέρει σε δηλώσεις του για το σημερινό παιχνίδι:

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη και δυνατή ομάδα, καλοδουλεμένη, είχαν και το ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί η ομάδα βρίσκει ρυθμό και παίζει καλύτερα μετά.

Εμείς θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, να βελτιώσουμε κάποια πράγματα σε τομείς που μπορούμε να το κάνουμε.

Έχουμε λίγα παιχνίδια και ίσως πληρώνουμε το τίμημα γι’ αυτό. Να μπούμε με σωστό τρόπο στο παιχνίδι και δυνατά απέναντι στον Ολυμπιακό. Στη θεωρεία είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά και ελπίζω να γίνει και στην πράξη».

Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν από τον κόσμο του Ηρακλή να γεμίσει τις κερκίδες του γηπέδου και με την παρουσία του να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που επικρατούσε σε αυτό – στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν – όταν οι «κυανόλευκοι» πρωταγωνιστούσαν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πηγή: bluearena.gr