Τούντορ: «Πάντα κοιτάω το μέλλον… »

Ο Ίγκορ Τούντορ μίλησε στην κάμερα της Nova με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό, αναλύοντας το πλάνο ενόψει της αναμέτρησης αλλά και το παιχνίδι στην Ρωσία κόντρα στην Κράσνονταρ.

 Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης τεχνικός:

 Για την κατάσταση της ομάδας αλλά και τις δικές του σκέψεις μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα:

«Κάνω πάντα θετικές σκέψεις. Πάντα κοιτάω το μέλλον. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μιας σειράς αγώνων, κατά την οποία παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Έχουμε κάποια προβλήματα, είτε με τραυματισμούς είτε με κουρασμένους παίκτες. Δεν έχουμε παρόλα αυτά να πούμε όπως πολλά πράγματα. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και να είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή«.

 Για το αν αποτελεί προτεραιότητα η δημιουργία ομάδας ή τα αποτελέσματα:

«Το αποτέλεσμα είναι πάντα προτεραιότητα. Είναι το σημαντικότερο καθώς όλοι θέλουν να κερδίσουν. Δεν έχει πάντα να κάνει με την εμφάνιση, γι αυτό και όλοι αγαπούν το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσεις παιχνίδια, με διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Είναι δική σου επιλογή να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ειδικά αυτή την στιγμή θέλουμε να είμαστε λίγο πιο ρεαλιστές στον τρόπο παιχνιδιού, να παίξουμε ένα πιο συμπαγές και πραγματιστικό ποδόσφαιρο ώστε να πάρουμε αυτά που θέλουμε».

Για το τι αποκόμισε από την αναμέτρηση κόντρα στην Κράσνονταρ:

«Περίμενα να δω θετικά πράγματα και τα είδα. Καταρχάς αγωνιστήκαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι εύκολο να παίξεις εναντίον τους, αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι και όσα είχαμε σχεδιάσει βγήκαν στο γήπεδο. Χάσαμε όμως μπροστά την τελική πάσα και οι αντίπαλοι από την άλλη πλευρά με την ποιότητά τους πέτυχαν δύο τέρματα».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό:

«Το παιχνίδι για το Κύπελλο δεν ήταν εύκολο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά οργανωμένος, επιθετικός και η άμυνα τους πίεζε πολύ ψηλά, στοιχεία που έκαναν το παιχνίδι δύσκολο. Περιμένω το ίδιο και την Κυριακή. Όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε στην δική μας ομάδας, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε«.