Παγκόσμια… τιμή για Αστέρα

Μετά τις επιτυχίες στο Europa League, ο Αστέρας βγαίνει και από τα σύνορα της Ευρώπης. Στο πρόσωπο του προέδρου του, Γιώργου Μποροβήλου, η ΠΑΕ βραβεύτηκε από ομογενείς στη Νέα Υόρκη για την προσφορά του συλλόγου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην κοινωνία.

Ο κ. Μποροβήλος μετέφερε τους χαιρετισμούς των δύο ιδιοκτητών του Αστέρα, Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη και κάλεσε τους απανταχού Αρκάδες και Ελληνες να στηρίζουν την ομάδα του Αστέρα που αποτελεί τη ζωντανή διαφήμιση της περιοχής σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Με την σειρά τους, μέλη της Παναρκαδικής ομοσπονδίας και του συλλόγου “Ο Γέρος του Μοριά”, μοίρασαν συγχαρητήρια για τα επιτεύγματα του Αστέρα και εξέφρασαν την περηφάνια που νιώθουν ακούγοντας και βλέποντας τις επιτυχίες μίας ομάδας από την Πελοπόννησο και την Αρκαδία που τους θυμίζει καθημερινά τον τόπο και την χώρα καταγωγής τους.

Υπόσχεση των δύο πλευρών ήταν η στήριξη σε κοινές ενέργειες και στη δημιουργία ισχυρών δεσμών μεταξύ Αστέρα και Ελλήνων ομογενών με γνώμονα την προσφορά.

Ο κ. Μποροβήλος προσέφερε στους Ελληνες ομογενείς αναμνηστικά δώρα της ομάδας μας, καθώς επίσης και μία πλακέτα μαζί με τη φανέλα του Αστέρα υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας.