Στη γύρα για τημ μάνατζερ

Από τότε που έφυγε ο Παντελής Κωνσταντινίδης, για να γίνει βοηθός του Μπόλονι στη Σαουδική Αραβία, ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Προσωρινά και μέχρι να βρεθεί ο επόμενος, χρέη τημ μάνατζερ εκτελεί ο Νώντας Παπαεπαμεινώνδας. Ο  Σαββίδης κι ο Άρνεσεν έχουν διαπιστώσει ότι πρέπει να βρουν έναν άνθρωπο, που θα αναλάβει αυτό το νευραλγικό πόστο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν καταλήξει σε κάποιον.

Ο Άρνεσεν ζήτησε να έρθει στη Θεσσαλονίκη, ένας Γερμανός, με τον οποίο είχε συνεργαστεί παλιότερα, ο οποίος μιλά και ελληνικά, αλλά ο Σαββίδης δεν συμφώνησε μ΄ αυτή την επιλογή.

Ο τημ μάνατζερ που προσληφθεί θα πρέπει να είναι Έλληνας, άνθρωπος του ποδοσφαίρου και να γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, έτσι ώστε, αφενός να λύνει προβλήματα της καθημερινότητας, που αφορούν το ποδοσφαιρικό κομμάτι κι από την ώρα να βοηθά τον Τούντορ και τους συνεργάτες του, που δεν γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. Αυτός θα είναι ο διπλός ρόλος του.

Αυτό τον ρόλο πριν τον Κωνσταντινίδη τον είχε ο Κώστας Ιωσηφίδης, ενώ στο παρελθόν τον ενσάρκωσε επικουρικά κι ο Βρύζας. Αυτή την εποχή, αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο Άρνεσεν γιατί είναι προφανές πως κι αυτός τώρα προσπαθεί να μάθει την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.