Ανησυχία για Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφεύγει να δηλώσει ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ, οι δηλώσεις στη Μαδρίτη είναι αινιγματικές, τα δημοσιεύματα στο Παρίσι… παράξενα και οι οπαδοί της Ρεάλ άρχισαν να ανησυχούν ότι θα τον χάσουν.

“Εγώ είμαι ήσυχος. Ο Ρονάλντο είναι ευτυχισμένος μαζί μας. Ελπίζω ότι θα μείνει πολλά χρόνια και θα πετύχει πολλά γκολ” δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ στη χθεσινή συνέντευξη τύπου για το σημερινό παιχνίδι με τη Σεβίλλη, αλλά όταν ρωτήθηκε “αν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Ρονάλντο θα μείνει”, απάντησε ότι “κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον”.

Η εφημερίδα “Le Parisien” έγραψε μετά το παιχνίδι Ρεάλ – Παρί ΣΖ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ότι ο Ρονάλντο, που είχε έναν θερμό χαιρετισμό με τον Λοράν Μπλαν, είπε στον προπονητή των Παριζιάνων ότι “η ομάδα σας παίζει πολύ καλά και θα ερχόμουν ευχαρίστως να δουλέψω μαζί σας”.

“Γιατί όχι; Αυτή τη στιγμή παίζω στην Ρεάλ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις” ήταν το σχόλιο του ίδιου του Ρονάλντο στο γερμανικό “Κίκερ” όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παίξει στην Παρί ΣΖ!