Άγριες συμπλοκές οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη στην Κοζάνη!

Ένα απαράδεκτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Κοζάνη αφού οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη επιδόθηκαν σε… ομορφιές. 

Μάλιστα όπως αναφέρουν τοπικά μέσα κινδύνεψαν από τα επεισόδια δυο μικρά παιδιά.

Αναλυτικότερα από το «kozanimedia.gr»:

Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες του Kozanimedia, έξω από τον σύνδεσμο του Άρη,(στα παλιά γραφεία του ΛΑΟΣ) συνεπλάκηδαν περί τα 80 άτομα.
Περίπου 40-50 οπαδοί του ΠΑΟΚ,σύμφωνα και με αστυνομικές πηγές, επιτέθηκαν με ρόπαλα, λοστούς και σιδεροβεργες στους οπαδούς του Άρη ,που και αυτοί φέρεται να ήταν ανάλογα…οπλισμένοι¡
Ωστόσο, επενέβη άμεσα ή ΟΠΚΕ με δύναμη εννέα ατόμων και διέλυσε την συμπλοκή σχεδόν εν τη γέννεση της, χωρίς να έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς ή φθορές σε αυτοκίνητα και καταστήματα.
Θα πρέπει όμως να σημειωθεί πως από φωτοβολίδες κρότου που έριξαν οπαδοί να λίγο έλειψε να..καεί διαμέρισμα 2ου ορόφου, όταν έσπασαν τα τζάμια μπαλκονόπορτας και έπιασε φωτιά ή κουρτίνα! Σύμφωνα με περίοικους μέσα
έμενε οικογένεια με δύο μωρακια… Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι άντρες της ΟΠΚΕ προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ,ενώ σημασία εχει το ότι από τον εκεί χώρο η Αστυνομία μάζεψε σιδηρόβεργες,κράνη μοτοσικλετιστών,ρόπαλα,πυροσβεστήρες και διάφορα άλλα αντικειμενα.