«Πρέπει να έχουμε και τύχη»

Για το παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του μίλησε ο Στέλιος Ηλιάδης του Πανθρακικού στην κάμερα της Nova, τονίζοντας πως για να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα, πρέπει να έχει την τύχη με το μέρος της. 

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι σε σχέση με αυτό του κυπέλλου:

“Σίγουρα θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς πιστεύω. Ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο έπαιξε με αρκετές αλλαγές, θα τον δούμε με ένα τελειώς διαφορετικό πρόσωπο. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, γιατί θα έλεγα ότι θα δεχθούμε αρκετή πίεση”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει παίξει τόσο με τρεις, όσο και με τέσσερις στην άμυνα:

“Δε θέλω να αναφερθώ στο προπονητικό μας κομμάτι. Έχουμε προετοιμαστεί για δύο σχήματα και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι μέσα στην Τούμπα”.

Για τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα του:

“Μην κρυβόμαστε έχουμε μείνει αρκετά πίσω, όμως και πέρυσι τα πράγματα ήταν σε παρόμοιο επίπεδο. Και μόνοι μας εμείς οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, όλη η ομάδα γενικότερα, ανατρέψαμε αυτή την κατάσταση και πανηγυρίσαμε την παραμονή στο τέλος. Ευελπιστούμε να κάνουμε και φέτος το ίδιο”.

Για το πως μπορεί ο Πανθρακικός να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα:

“Για να κερδίσεις ή έστω να πάρεις βαθμό σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος και στα 95 λεπτά του αγώνα και να έχεις και λίγο την τύχη με το μέρος σου”.