Εγκώμια για Σαραμαντά και Σίλβα!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος για τον Γιώργο Σαραμαντά, αλλά και τον αντίπαλο τεχνικό, Μάρκο Σίλβα. Ο προπονητής του Ηρακλή χαρακτήρισε δίκαιη την ήττα της ομάδας του.

Αναλυτικά, όσα είπε για:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Κατ” αρχάς, να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Εμείς κοιτάξαμε να τον περιορίσουμε μήπως και σκοράραμε και να πάρουμε κάτι από το ματς. Το παλέψαμε. Αφού χάσαμε μία ευκαιρία δεχθήκαμε το 1ο γκολ σε έναν αγώνα με έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Η νίκη του ήταν δίκαιη».

Την διαφορά των δύο ομάδων: «Το ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας είναι γνωστό. Στόχος μας είναι η σταθεροποίηση στην κατηγορία μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας ως ομάδα. Να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά και μετά να δούμε την άλλη χρονιά. Θα είναι δύσκολη η σεζόν φέτος αλλά είμαι εδώ για να δουλεύω, να προσπαθώ και να παλεύω».

Το αποτέλεσμα και το τι κερδίζει ο Ηρακλής: «Το αποτελεσμα είναι αρνητικό. Δεν είναι θετικό σίγουρα. Αυτό που κερδίζουμε σίγουρα είναι οι εμπειρίες. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Θα αναφερθώ σε ένα παιδί. Ο Σαραμαντάς δίνει και την ψυχή του αν και δεν έχει εμπειρία. Τετοια παιδιά θέλουμε».

Τον Ολυμπιακό και την δουλειά του Μάρκο Σίλβα: «Η ποιότητα του Ολυμπιακού φαίνεται. Έχει ποιοτικό ρόστερ και αυτό φαίνεται όταν μένει εκτός 11άδας ένας παίκτης όπως ο Καμπιάσο. Ο συνάδελφός μου έχει δείξει τη δουλειά του. Δεν είναι τυχαία η πορεία του. Είναι πολύ ευχάριστο για εμάς τους Έλληνες προπονητές να έρχονται καλοί τεχνικοί από το εξωτερικό εδώ και να δουλέψουν».