«Όσο περνούσε η ώρα, ερχόταν κούραση»

Ο Άρης δυσκολεύτηκε αρκετά σήμερα στην Κοζάνη κόντρα στην τοπική ομάδα και σύμφωνα με τον Ανδρέα Σκέντζο, αιτία ήταν η κούραση των παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου: 

Για τον αγώνα: «Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο. Οσο περνούσε η ώρα όμως, είχαμε μία πτώση στην απόδοση μας. Ο αντίπαλος έκλεισε καλά τους χώρους και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, όπως σε προηγούμενα παιχνίδια. Προερχόμαστε από τρία συνεχόμενα ματς και κάθε φορά ο αντίπαλος μας, από ρεπό. Ετσι, μας βρίσκει κουρασμένους. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά είναι η αλήθεια».

Για το κατά πόσο έμεινε ικανοποιημένος από τις φάσεις του Άρη στο πρώτο μέρος: «Οσο περνούσε η ώρα, ερχόταν η κούραση και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσαμε όσες ευκαιρίες είχαμε σε άλλα παιχνίδια. Αυτό βέβαια δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της κούρασης, αλλά και του γεγονός ότι ο αντίπαλος έκλεισε καλά τους χώρους».

Για την πολύ καλή απόδοση του N’ Λουντουλού, σε ένα ακόμη ματς:«Πάει πολύ καλά. Ετσι είναι οι αλλαγές. Να μπαίνουν, να βοηθούν την ομάδα ή ακόμα να δίνουν και βαθμούς, όπως έγινε σήμερα».

Για την Κοζάνη και την εικόνα της σε σύγκριση με προηγούμενους αντιπάλους της ομάδας:«Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με καλό σύνολο. Παίζει καλά στην άμυνα, κλείνει τους χώρους και για αυτό μας δυσκόλεψε σήμερα».