Η συγνώμη του Ελευθερόπουλου

Συγνώμη από τον ΠΑΟΚ ζήτησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος! Όχι για τους βαθμούς, που του έκοψε, αλλά για την ενέργεια του Πασχαλάκη στο 85′ να κάνει καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να γίνει σύρραξη, με τον Μακ να τον σπρώχνει και τον Αθανασιάδη να του τραβά το αυτί!

Ζητώ συγνώμη για την φάση του Αλέξανδρου, με την καθυστέρηση, είναι κάτι που δεν το συνηθίζουμε και δεν προάγει το ποδόσφαιρο. Ήταν μια αυθαίρετη κίνηση” είπε ο προπονητής του Πανθρακικό, που ήταν πικραμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του έχασε στο τέλος μεγάλες ευκαιρίες να πάρει τη νίκη.

Είπε ο Ελευθερόπουλος :

Μας προκαλεί χαρμολύπη το παιχνίδι, στην Τούμπα όταν βάζεις τρία γκολ πρέπει να κερδίσεις. Το κλειδί του αγώνα είναι το 46′, που δεχόμαστε το 2-2, θέλω να δω τη φάση, γιατί η αμυντική μας γραμμή δεν δέχεται ευκολα τετοιες κάθετες πάσες. Η ποιοτητα των παικτών του ΠΑΟΚ και η Τούμπα, μας πίεσαν, έγινε το 3-2 και επανεμφανίστηκε στο γήπεδο η ομάδα μας. Ισοφαρίσαμε, πιέσαμε τον ΠΑΟΚ, μετά το 3-3, τις δύο καλύτερες ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα μπροστά, αλλά έχει και κενά πίσω.

Τελευταία ο ΠΑΟΚ έπαιζε ένα δυνατό 3-4-1-2, ήμουν προετοιμασμένος για ένα τέτοιο σύστημα και το ερώτημα ήταν αν θα έπαιζε ο Πέλκας ή ο Ζάιρο. Προσαρμοστήκαμε στο σύστημα του ΠΑΟΚ, γιατί πάντα ο αδύνατος προσαρμόζεται στον δυνατό. Για μένα αυτό που έχει δουλέψει ο ΠΑΟΚ από την προετοιμασία, είναι από τα πολύ ωραία 3-4-1-2.

Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι για όλους, πλην των δυο προπονητών και των φίλων του ΠΑΟΚ. Για μας τους προπονητές ήταν ψυχοβγαλτικό”.