«Κοιτάξαμε στα μάτια τον Ολυμπιακό»

Δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και για την πιθανότητα κλήσης του στην εθνική στο μέλλον έκανε ο Γιώργος Σαραμαντάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» :

«Αυτά έρχονται μέσα από τη δουλειά. Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα θα έρθουν. Αν αξίζεις κάτι μέσα από τη δουλειά επιβραβεύεσαι».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση και το έχει αποδείξει και στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Τον κοιτάξαμε στα μάτια, είχαμε αρκετά καλή παρουσία και το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Για τα κέρδη από τη ζημία της ήττας: «Υπάρχει κέρδος από το παιχνίδι, όπως για παράδειγμα το παιδί (σ.σ. Τσότρας) που έκανε χθες το ντεμπούτο του. Αυτοί οι αγώνες σε βοηθούν να αποκτάς καλύτερη νοοτροπία, εμπειρίες, όπως και να διαβάζεις καλύτερα τους αγώνες. Στο ποδόσφαιρο, όμως, μετρούν τα αποτελέσματα και χθες δεν είχαμε το αποτέλεσμα. Ελπίζω να το έχουμε με άλλους αντιπάλους».

Για τους ισχυρισμούς του Νίκου Παπαδόπουλου, ότι αυτά τα παιχνίδια βοηθούν τα παιδιά του Ηρακλή να γίνουν άνδρες: «Ισχύει αυτό, αφού και εγώ και άλλα παιδιά δεν έχουμε εμπειρία από τη Super League. Σιγά σιγά ψηνόμαστε στην κατηγορία. Βελτιώνουμε τα λάθη μας και τις ατέλειές μας και θέλουμε να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Αυτό είναι ηθική ικανοποίηση για εμάς».

Για το αν ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Ηρακλή: «Εννοείται ότι δουλεύει υπέρ μας και πιστεύω όπως και όλοι ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το ταμείο της ομάδας: «Δεν είναι ούτε θετικό, ούτε αρνητικό. Κατά κύριο λόγο θα θέλαμε περισσότερους βαθμούς και τους αξίζουμε μέσα από το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Επειδή, όμως, είμαστε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα πρέπει να το συνδυάσουμε με τα αποτελέσματα και να πάμε σε μια ψηλότερη θέση».

Για το αν υπάρχει άγχος στα εντός έδρας παιχνίδια: «Αυτό είναι κάτι σχετικό. Εγώ προσωπικά δεν έχω άγχος. Δεν είναι άγχος να παίζεις εντός έδρας με κόσμο. Νιώθεις πολύ πιο άνετα από ότι να παίζεις σε μια καυτή έδρα, όπως είναι το Καραϊσκάκη. Όταν αγωνίζεσαι εντός έδρας πρέπει να έχει ψυχολογία και να δίνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα».

Για τη θέση που μπορεί να τερματίσει ο Ηρακλής: «Όσο ψηλότερα, τόσο το καλύτερο. Πάντα κυνηγάς τον υψηλότερο στόχο σου. Η είσοδος στα πλέι οφ είναι ένας πολύ καλός στόχος για μια ομάδα που εμφανίζεται και πάλι μετά από χρόνια στη Super League».

Για τον κόσμο: «Τους ευχαριστούμε που μας στηρίζει. Τον ευχαριστούμε που δείχνει κατανόηση. Μέσα από την υπομονή θα έρθουν όλα».