«Δεν ήμασταν καλοί στην Κοζάνη»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του ο Χρήστος Ιντζίδης, και δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες στην νίκη επί της Κοζάνης. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»

«Όταν σε ένα παιχνίδι, η μια ομάδα έχει την κατοχή και κάνει συνεχώς επιθέσεις και η άλλη παίζει με εννιά παίκτες μέσα στην περιοχή, είναι δύσκολη η διάσπαση της άμυνας. Είχαμε ένα δοκάρι σε μια φάση που η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι και στην επόμενη στιγμή κάναμε το γκολ. Παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα με πολυπρόσωπη άμυνα και μονάχα ο σέντερ φορ της βρισκόταν στην άμυνά μας. Δεν θέλουμε να πούμε δικαιολογίες, δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε. Από την άλλη και ο αντίπαλος αγωνίστηκε πολύ κλειστά. Όταν συμβαίνει αυτό και το γκολ δεν έρχεται σιγά σιγά εμφανίζεται και ο εκνευρισμός. Θέλαμε πολύ να πάρουμε το ματς και υπήρχε μια αναστάτωση. Μετά το γκολ η ομάδα ηρέμησε».

Για το λόγο που συμβαίνει αυτό: «Δημιουργούμε πολλές φάσεις σε κάθε παιχνίδι, όμως, μας λείπει το εύκολο γκολ».

Για τις πρώτες εντυπώσεις από την παρουσία του στον Άρη: «Όταν μια ομάδα πάει καλά, όπως και όταν υπάρχει ηρεμία είναι όλα καλά. Το προπονητικό τιμ, η ομάδα όλα είναι εξαιρετικά, δεν υπάρχει κάποιο μείον. Όλα βαδίζουν όπως πρέπει. Όλα τα παιδιά είμαστε πολύ καλά και πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Δεν υπάρχουν κλίκες. Όλα λειτουργούν πολύ καλά στον Άρη. Ισχύουν απόλυτα όσα άκουσα πριν έρθω εδώ».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Όπως και οι παίκτες, έτσι και ο προπονητής είναι κλάσης Super League και όλοι μαζί παίκτες και προπονητικό τιμ θα φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας».