Άγριο ξύλο σε διαιτητή

Συμβαίνουν και σε χώρες, όπως η Αυστρία!

Σε παιχνίδι της 1ης τοπικής κατηγορίας της Βιέννης ένας διαιτητής έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, από χτύπημα εξαγριωμένου ποδοσφαιριστή!

Στο παιχνίδι Heeressportverein- FC Inzersdorf (1-4), όταν οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 4ο γκολ, οι παίκτες της γηπεδούχου άρχισαν να βρίζουν τον διαιτητή, με αποτέλεσμα να δείξει αυτός τρεις κόκκινες κάρτες, μέσα σε διάστημα τριών λεπτών (74′-77′).

Με το τέλος του αγώνα, η φραστική επίθεση στον διαιτητή συνεχίστηκε, αυτός έβγαλε άλλες δύο κόκκινες, κι ένας παίκτης των γηπεδούχων του έριξε μια γροθιά και τον ξάπλωσε στο έδαφος αναίσθητο.

Ο διαιτητής συνήλθε μετά τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο γήπεδο έφτασε και η αστυνομία, που πήρε καταθέσεις από τους 40-50 θεατές.

“Έχει συμβεί να βρίζουν ποδοσφαιριστές, αλλά χειροδικία δεν μου είχε ξανατύχει. Μάλλον δεν θα ξανασφυρίξω” δήλωσε ο “παθών” στα αυστριακά ΜΜΕ.

Οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας, πάντως, που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια, είπαν ότι ο εν λόγω διαιτητής ήταν προκλητικός, τους φόρτωσε κάρτες (σχεδόν όλοι πήραν κίτρινη), ενώ ο διαιτητής έδειξε την πρώτη κίτρινη για διαμαρτυρία, πριν γίνει η σέντρα του παιχνιδιού!