Αλλαγή προπονητή στην Καλαμαριά

Μετά την αποπομπή του Ιωακειμίδη, από τη θέση του εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος και την ανάθεση της ομάδας στον Αβραάμ Περσίδη, μήπως και καταφέρει ο Απόλλων Καλαμαριάς να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Α1 ΕΠΣΜ, αντικαταστάθηκε και ο προπονητή.

Ο Απόστολος Πάππας, που ήταν επιλογή του Ιωακειμίδη, αποτελεί παρελθόν και στη θέση του αναμένεται να προσληφθεί ο Γιάννης Πολλαετίδης.

Η Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα :

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ευχαριστεί τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδος του συλλόγου κ Απόστολο Πάπα για τις υπηρεσίες που προσέφερε μέχρι σήμερα στην ομάδα μας.

Μετά τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα και την δεινή βαθμολογική θέση της ομάδος στο πρωτάθλημα Γ Εθνικής το ΔΣ αποφάσισε να λύσει κοινή συναινέσει την από 18 Αυγούστου 2015 σύμβαση τους.

Έτσι λοιπόν μετά και την απόφαση της Γενικής συνέλευσης των μελών στις 9 Νοεμβρίου αλλά και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου την ίδια μέρα αύριο ημέρα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου θα παρουσιαστούν στους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας το νέο τεχνικό επιτελείο καθώς και οι νέοι έφοροι του τμήματος.