Βέροια θέλει ο Άρης, Σέρρες η ΕΠΟ

Σε μείζον θέμα εξελίσσεται το ζήτημα του γηπέδου που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι Εθνικός Γαζώρου (ή Σέρρες) – Άρη για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Στις Σέρρες δεν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο, που μπορεί να φιλοξενήσει 2.000 φίλους του Άρη, οι κίτρινοι πρότειναν να γίνει το παιχνίδι στο γήπεδο της Βέροιας(!), αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος, καθώς δεν επιτρέπεται να αγωνίζεται ομάδα εκτός του νομού της έδρας της.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Σερρών, ο πρόεδρος της Επιτροπής της Γ΄ Εθνικής Μιχάλη Τζανόπουλος, είπε ότι το παιχνίδι θα γίνει 100% στον νομό Σερρών.

“Όπως και να έχει ο αγώνας θα γίνει στις Σέρρες. Απαγορεύεται και από την προκήρυξη να γίνει ο αγώνας εκτός Νομού. Αν δε μπορεί να γίνει στο Δημοτικό γήπεδο ή σε κάποιο άλλο κοντινό γήπεδο από τα υπόλοιπα που υπάρχουν, τότε θα γίνει κανονικά στην έδρα της ομάδας στην Ομόνοια. Δε μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Σαφώς εκεί δεν θα μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημα του Άρη για 2.000 εισιτήρια, αλλά και τι να κάνουμε”, είπε ο Τζανόπουλος.

Το γήπεδο της Ομόνοιας στις Σέρρες (φωτο), το οποίο έχει δηλώσει έδρα ο Εθνικός Γαζώρου (έτσι λέγεται η ομάδα, για την ΕΠΟ) έχει μια μικρή κερκίδα 300 θέσεων…