Πολύπλευρη στήριξη σε Κυζερίδη!

Από τότε που έγινε ευρέως γνωστό το πρόβλημα του Νίκου Κυζερίδη πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι Αγροτικός Αστέρας και Άρης θα δώσουν μεταξύ τους φιλικό στην διακοπή τον Χριστουγέννων με τα έσοδα να πηγαίνουν στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που δίνει μάχη για την ζωή του.

Όμως οι δυο ομάδες δεν είναι μόνες τους καθώς μέσα της οργάνωσης «Charity Idols» οι Χαβίτο και Στρατηλάτης βγάζουν σε πλειστηριασμό προσωπικά τους είδη (φανέλα φορεμένη και γάντια αντίστοιχα) με τα έσοδα να πηγαίνουν για την στήριξη του Κυζερίδη.

Η συσπείρωση που φαίνεται για την υποστήριξη του πρώην κίτρινου είναι αρκετά ενθαρρυντική και σίγουρα μέσα από αυτές τις κινήσεις θα μεγαλώσει το φαινόμενο αυτό.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει ότι επικοινώνησε με τους παράγοντες του Α.Σ. Άρη και συμφώνησε για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με σκοπό την ενίσχυση του πρώην άσου και αρχηγού των δύο ιστορικών ομάδων, του Νίκου Κυζερίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Επί του παρόντος ρυθμίζονται μεταξύ των διοικούντων διαδικαστικά ζητήματα και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις με τις απαραίτητες πληροφορίες. Το δεδόμενο είναι ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την περίοδο των εορτών και ότι άπαντες επιθυμούν να κάνουν ότι είναι εφικτό για να στηρίξουν το Νίκο Κυζερίδη και την οικογένεια του.