Κρυφτούλι με τον Μέσσι στην Ρεάλ η Μπαρτσελόνα

Καθημερινά, η Μπαρτσελόνα δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την προπόνηση. Ο Αργεντινός όχι μόνο άρχισε τρέξιμο την περασμένη Δευτέρα, αλλά κάνει προπονήσεις και με τη μπάλα.

Αυτό γράφουν οι Καταλανοί δημοσιογράφοι, αυτό αναπαράγουν στα δημοσιεύματά τους και οι εφημερίδες της… αντίπαλης παράταξης.

Ωστόσο, έχει προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν δίνουν φωτογραφίες του Μέσι. Ο λόγος; Δεν θέλουν να δείξουν στη Ρεάλ σε τι κατάσταση είναι ο ποδοσφαιριστής.

Τραβηγμένο; Μπορεί και να είναι. Είμαστε, όμως, λίγες ημέρες πριν από το «clasico» και κάθε ομάδα χρησιμοποιεί όποιο τρόπο μπορεί για να κρατήσει μυστικά τα όπλα της.

Επιπλέον, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα προσπαθούν, όσο αυτό είναι δυνατόν, να κρατήσουν μυστική την πραγματική κατάσταση του Αργεντινού και σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνουν ότι θα είναι στη αποστολή που θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη, θα καθίσει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί από τον Λουίς Ενρίκε ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Ουδείς, εξάλλου, μπορεί να πει με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή, ούτε καν ο ίδιος ο Μέσι, αν θα είναι σε θέση να παίξει. Από τον περιβάλλον του παίκτη υπάρχει η αίσθηση ότι ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει μια υποτροπή και θα πρέπει να έχουν δώσει οι γιατροί το «οκ» για να αγωνιστεί… Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να μάθουμε.