Αντίδραση για Κάκο – Σήμερα… κληρώνει

H επικείμενη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Τάσο Κάκο, ήταν προφανές ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Αυτές οι αντιρρήσεις εκφράστηκαν χθες θεσμικά, στη συνάντηση που είχε η συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων με την Μαρία Γκοντσάροβα και τον Ιάκωβο Αγγελίδη.

Το θέμα του Κάκου απασχόλησε τη συζήτηση και οι οπαδοί κατέστησαν σαφές ότι στηρίζουν την ομάδα και την ιδιοκτησία στην προσπάθεια, που κάνει, ωστόσο δεν μπορούν να χωνέψουν τη συνεργασία με τον πρώην διαιτητή, που προκάλεσε πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις με τα σφυρίγματά του.

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ φέρονται να επισήμαναν ότι κατανοούν τις διαφωνίες, ωστόσο οι αποφάσεις της ιδιοκτησίας λαμβάνονται πάντα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.

Τα παράπονα των οργανωμένων οπαδών έχουν μεταφερθεί ήδη στον Ιβάν Σαββίδη και ακόμη και στη διάρκεια της μέρας, αναμένεται η οριστική απόφαση με την πιθανή επικύρωση της συμφωνίας με τον Κάκο.

Ο Κερκυραίος πρώην διαιτητής ήταν χθες στη Θεσσαλονίκη, είχε συνάντηση με τον Ιγκόρ Τούντορ και την Μαρία Γκοντσάροβα και φαίνεται ότι ξεκίνησε ήδη να δραστηριοποιείται.