Πραγματική Παρασκευή και 13!

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ μόνο καλά νέα δεν επιφύλασσε στον Ιγκόρ Τούντορ και το προπονητικό του τιμ, αφού είδε να διαπιστώνονται τραυματισμοί σε δυο από τους ποδοσφαιριστές του και άλλος ένας να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ο λόγος φυσικά για τους Ρικάρντο Κόστα και Γκολάσα που όπως είναι γνωστό ταλαιπωρούνται από διαφορετικά προβλήματα τραυματισμών, αλλά και για τον Στέλιο Μαλεζά που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικότερα στην ενημέρωση από το paokfc.gr:

Μια προπόνηση περιείχε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε υπό…καλοκαιρινές συνθήκες στη Νέα Μεσημβρία.

Δεν ήταν όμως μόνο ο καιρός καλοκαιρινός αλλά και το πρόγραμμα προπόνησης που θύμισε…προετοιμασία σε ένταση! Ξεκίνησε με ασκήσεις τεχνικής, συνεχίστηκε με παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους και ολοκληρώθηκε με δίτερμα τριών εναντίον τριών.Τα νέα για το Ρικάρντο Κόστα ήταν άσχημα, καθώς θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω κατάγματος, ενώ ο Εγιάλ Γκολάσα θα ακολουθήσει για περίπου μια βδομάδα ακόμη πρόγραμμα θεραπείας. Ο Βίτορ ακολουθεί έντονο ατομικό πρόγραμμα επανένταξης, ενώ ο Μαλεζάς προληπτικά ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Λέοβατς και Κάτσε ανεβάζουν σταδιακά ρυθμό.

Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο στις 12:00.