Ολυμπιακός πουλάει, Ηρακλής… αγοράζει

Σημαντική είδηση προέκυψε από το ρεπορτάζ του Ηρακλή!

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το ρεπορτάζ της Bluearena, ο Σπύρος Παπαθανασάκης πάει για το κόλπο γκρόσο, αφού σκέφτεται να αγοράσει τον Κολοβό από τον Ολυμπιακό! Από την κυανόλευκη ΠΑΕ το ρεπορτάζ δεν διαψεύστηκε, άρα… υφίσταται.

Οι κυανόλευκοι καλοβλέπουν την περίπτωση του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος δεν παίζει φέτος στον Ολυμπιακό και θέλουν να τον αποκτήσουν. Όχι βέβαια ως δανεικό, γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα υπήρχαν πολλοί ψίθυροι, αλλά με αγορά. Γι΄ αυτό ο Παπαθανασάκης σκοπεύει να βάλει το χέρι στην τσέπη και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για να πάρει τον Κολοβό, δίνοντας και ποσοστό μεταπώλησης στους ερυθρόλευκους για τους δελεάσει.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, στους κυανόλευκους κάνουν “κλικ” άλλοι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο Μπεν και ο Γιαννιώτας, τους οποίους δεν αποκλείεται να τους αγοράσει κι αυτούς ο Παπαθανασάκης.

Τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη και τον Τάσο Καραμάνο δεν μπορεί να τους αγοράσει ο Ηρακλής, γιατί αυτούς πρόλαβε και τους πήρε με ελεύθερη μεταγραφή ο Πανιώνιος.