Μία ημέρα με τον Γκάρι Ροντρίγκες (vid)

Σε μία αρκετά πρωτότυπη, για τα ελληνικά δεδομένα, κίνηση προχωρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το τμήμα επικοινωνίας, καθώς όπως ανακοινώθηκε αύριο το μεσημέρι στις 12:00 στο κανάλι της ομάδας στο youtube θα… ανέβει μία εκπομπη για τον Γκάρι Ροντρίγκες

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, εκτός από συνέντευξη του ποδοσφαιριστή, το ημίωρο επεισόδιο ουσιαστικά θα είναι μία παρουσίαση του πως περνάει την μέρα του ο ποδοσφαιριστής όταν δεν αγωνίζεται ή προπονείται.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Πόσο καλά γνωρίζετε έναν άνθρωπο πριν σχηματίσετε άποψη γι αυτόν; Τι γνωρίζετε για τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή πέρα από τις φήμες που ενίοτε κυκλοφορούν; Τι πραγματικά κάνει μετά τα 90’ του αγώνα; Πριν τα 120’ της προπόνησης;

Ένας από τους λόγους δημιουργίας του PAOK TV ήταν να σας φέρνει πιο κοντά στους πρωταγωνιστές.  Κάτι που κάνει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια και σταδιακά περνά στην επόμενη… πίστα.
Δείτε το μεσημέρι του Σαββάτου (14.11) μια ειδική εκπομπή του επίσημου καναλιού του ΠΑΟΚ στο You Tube γύρω από την καθημερινότητα του Γκάρι Ροντίγκες. Η κάμερα του PAOK TV κατέγραψε μια μέρα από τη ζωή του παίκτη του Δικεφάλου. Μπήκε σπίτι του, ταξίδεψε μαζί του, μπήκε στ’ αποδυτήρια της Νέας Μεσημβρίας, έκανε μέχρι και προπόνηση.