Καμία ενόχληση από Μπουλούτ

Ποδοσφαιριστής του Ηρακλή είναι και θα συνεχίσει να είναι ο Κερέμ Μπουλούτ σύμφωνα τουλάχιστον με όσα τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μία φημολογία, και μέσω δημοσιευμάτων, που έκανε λόγο για επιθυμία του 23χρονου επιθετικού να αποχωρήσει από τους «κυανόλευκους». Αιτία αποτελεί ο μικρός χρόνος συμμετοχής του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με τον Αυστραλό να έχει αγωνιστεί στις τέσσερις από τις δέκα αναμετρήσεις, σε καμία όμως εξ αυτών τελειώνοντας το παιχνίδι.

Οι άνθρωποι της ομάδας πάντως δήλωναν άγνοια περί του θέματος τονίζοντας ότι ουδέποτε ο Μπουλούτ ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, έχοντας μάλιστα υπογράψει το καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο ποδοσφαιριστής, ήταν ιδιαίτερα καλός και ευδιάθετος στο χθεσινό φιλικό, πάντως, υπολογίζεται κανονικά από τον Νίκο Παπαδόπουλο, όπως και όλοι οι παίκτες του χωρίς κανείς να θεωρείται… τελειωμένος.

Η φημολογία που αναπτύχθηκε μάλιστα στενοχώρησε και τον Σπύρο Παπαθανασάκη, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να πιστεύει στις ικανότητες όχι μόνο του Μπουλούτ αλλά όλων των ποδοσφαιριστών και να μην θέλει όπως είναι λογικό να διαταράσσεται το κλίμα εντός ομάδας.

πηγή:metrosport.gr