Πρώην διαιτητές έδωσαν στοιχεία για την πυραμίδα

Σύμφωνα με την εφημερίδα LiveSport, οι δύο πρώην διαιτητές, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να είναι ο Ηλίας Μαζαράκος, μίλησαν με στοιχεία για τη διαιτητική πυραμίδα εξηγώντας γιατί συμμετείχαν κατά τη γνώμη τους δεκάδες συνάδελφοί τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν είναι λίγοι αυτοί που προβληματίζονται με την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς δεν περίμεναν από κάποια συγκεκριμένα άτομα να μιλήσουν.

Για κατάθεση όσον αφορά την υπόθεση της διαιτητικής πυραμίδας έχει κληθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Τρουμπούκης, ο οποίος έχει καταγγείλει πως ένας εκ των Μαζαράκου και Κουτσιαύτη (πρώην παρατηρητής και πρώην διαιτητής αντίστοιχα), που ανήκουν στον σύνδεσμό του, είτε είχαν συμμετοχή, είτε τους είχε προταθεί να μπουν στην εταιρία.

Οι εξελίξεις όσον αφορά την διαιτητική πυραμίδα αναμένεται μέχρι το τέλους του χρόνου να είναι ραγδαίες καθώς αναμένεται να επέμβει και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Άλλωστε εικάζεται πως ακόμα δέκα άτομα μέσα από τη διαιτησία πρόκειται να μιλήσουν για την πυραμίδα, η οποία διακινούσε μεγάλα χρηματικά ποσά και τα μέλη της είχαν ειδική μεταχείριση σε ορισμούς.

Επιπλέον το επόμενο βήμα είναι να ανοίξει και ο λογαριασμός της εταιρίας, έπειτα από παρέμβαση της δικαιοσύνης, σε μία κίνηση που θα βγάλει αρκετά στην επιφάνεια όσον αφορά τα ονόματα των διαιτητών που κατέθεταν τα χρήματά τους στην πυραμίδα. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος λογαριασμός βρίσκεται ήδη στα χέρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.