Πήρες εισιτήριο; Κέρδισες!

Ο Ηρακλής προετοιμάζεται για τα γενέθλια του και μοιράζει δώρα στον κόσμο του που θα προμηθευτεί εγκαίρως το εισιτήριο του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. 

Αναλυτικά από την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook: 

ΟΙ 1300 ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ!

Ο Νικολά Τέσλα ήταν ο άνθρωπος που, με τις ιδέες και τις εφευρέσεις του, κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τον ηλεκτρισμό.
Χωρίς τον Νίκολα Τέσλα δεν θα υπήρχε εναλλασσόμενο ρεύμα στο σπίτι μας, το φως της λάμπας δεν θα είχε νικήσει το σκοτάδι, δεν θα λειτουργούσαν ο υπολογιστής ή η καφετιέρα μας.
Το 1899, (ίδρυση του «Ομίλου Φιλομούσων»,) κατά τη διάρκεια των πειραμάτων του στο Κολοράντο Σπρινγκς, ο Σερβοαμερικάνος εφευρέτης ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε μια «ανεξάντλητη πηγή ενέργειας». Προέβλεψε μάλιστα ότι στο μέλλον ο κόσμος θα κατάφερνε να συνδεθεί μ’ αυτήν την πηγή αστείρευτης ενέργειας, κι αυτό θα άλλαζε τη μορφή του ανθρώπινου πολιτισμού. Κατόρθωσε όχι μόνο να δημιουργήσει τεχνητές αστραπές μήκους 40 μέτρων, αλλά και ν’ ανάψει ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ακουμπώντας τους απλά στο έδαφος.
Ο ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ της αγαπημένης σου ομάδας πλέον είναι στα χέρια σου!
Αγόρασε ένα από τα πρώτα 1300 εισιτήρια και ο λαμπτήρας του ΗΡΑΚΛΗ γίνεται αυτόματα δικός σου.
Τα γενέθλια μας πλησιάζουν, απόκτησε τον λαμπτήρα και να είσαι έτοιμος… ένα παιχνίδι με δώρα έρχεται… αρκεί, να ανάψεις τον λαμπτήρα…
Περισσότερα σε λίγες ημέρες…